I virsu
Pridėkite daugiau prekių, kad galėtumėte palyginti
Uzdaryti
Atgal
SLAUGOS LOVA REGIA
SLAUGOS LOVA REGIA SLAUGOS LOVA REGIA SLAUGOS LOVA REGIA SLAUGOS LOVA REGIA SLAUGOS LOVA REGIA SLAUGOS LOVA REGIA SLAUGOS LOVA REGIA SLAUGOS LOVA REGIA

SLAUGOS LOVA REGIA

Prekės kodas
REGIA

APRAŠYMAS

Kokybiška, saugi, patogi, patrauklaus dizaino, atitinkanti aukščiausius higienos standartus ir lengvai prižiūrima slaugos lova REGIA – teisingas ir praktiškas pasirinkimas, garantuojantis besinaudojančio lova komfortą, lengvinantis slaugančiojo kasdienybę! Puikus kainos ir kokybės santykis! Galutinė gaminio kaina priklauso nuo pasirinktos komplektacijos.

REGIA – žema lova ( reguliuojamas 26 – 80 cm aukštis, gulimosios dalies ilgis – 2 m, plotis – 90 cm). Ši lova tinka tik suaugusiems pacientams, kurių ūgis yra ne žemesnis kaip 146 cm, o svoris ne  mažesnis nei 40 kg. Lovos aukštis, nugaros, šlaunų ir blauzdų atramų kampai reguliuojami elektra. Lova valdoma pulteliu, leidžiančiu blokuoti pasirinktas funkcijas ar saugumo sumetimais jį užrakinti. Žemiausia lovos padėtis užtikrina vartotojo saugumą ir mažina kritimo traumų galimybę, o pakelta į 80 cm aukštį lova labai patogi ir ergonomiška  slaugant pacientą. Reguliuojant lovos aukštį ji automatiškai sustoja ties 38 cm aukščiu, kadangi tokia padėtis yra patogiausia pacientui, norinčiam  atsikelti ar atsigulti. 

Didžiausia lovos apkrova – 225 kg. Gulimasis paviršius – plieninis, sudarytas iš keturių dalių, su laikikliais čiužiniui.  Lovos galai pagaminti iš laminuotos medžių drožlių plokštės (galima rinktis iš kelių stilių, formų ir spalvų, medis gali būti aptrauktas medžiaga, kojūgalis – aukštas arba žemas). Visos medinės dalys – buko spalvos. Turi keturis 5 cm skersmens lovos ratukus su  centrine stabdymo sistema, garantuojančia stabilią fiksaciją. Lova gali būti komplektuojama su dviejų dalių apsauginėmis, teleskopinėmis iš abiejų lovos pusių panelėmis (TSG), lengvai keliamomis atskirai ar kartu, pagal poreikius (kainuoja papildomai). Visi lovos paviršiai pripažinti saugiais sąlyčiui su oda.

Kiekviena slaugos lova REGIA gamykloje patikrinama, todėl naudotoją pasiekia tik kokybiškas gaminys. Lova parduodama nesurinkta, tačiau tai atlikti nėra sudėtinga.
Kid-Man™ atstovai gali nemokamai ją surinkti arba apmokyti klientus, kaip tai padaryti savarankiškai.

Prašome atidžiai perskaityti naudojimo ir priežiūros instrukciją bei rekomendacijas  Jūsų saugumui!

SPECIFIKACIJA

Duomenys
Maksimali apkrova, kg 225
Svoris, kg 135
Bendras aukštis, cm 26-80
Aukščio reguliavimo padėtys 26-89
Bendras plotis, cm 111
Bendras ilgis, cm 211
Gulimoji dalis, cm 90x200
Nugaros atramos kampas,° 0-70˚
Kojų atramos kampas, ° 0-40˚
Antitrendelenburgo padėtis, ° 0-15˚
Ratukų skersmuo, mm 50
Lovos prailginimas, cm 20 cm

PANAŠIOS PREKĖS