I virsu
Pridėkite daugiau prekių, kad galėtumėte palyginti
Uzdaryti
Atgal
ELEKTRINIS VEŽIMĖLIS AVIDI
ELEKTRINIS VEŽIMĖLIS AVIDI ELEKTRINIS VEŽIMĖLIS AVIDI ELEKTRINIS VEŽIMĖLIS AVIDI ELEKTRINIS VEŽIMĖLIS AVIDI ELEKTRINIS VEŽIMĖLIS AVIDI ELEKTRINIS VEŽIMĖLIS AVIDI ELEKTRINIS VEŽIMĖLIS AVIDI

ELEKTRINIS VEŽIMĖLIS AVIDI

Prekės kodas
AVIDI

APRAŠYMAS

Elektrinis vežimėlis AVIDI su viduriniais ratais – svajonių judėjimo priemonė siekiantiems geriausio!  Tai puikus stiliaus ir patogumo derinys, ypatingas manevringumas ir sklandus valdymas, kurie būtini šiandienos aktyviam gyvenimo būdui. Vežimėlis skirtas žmonėms, kurių fizinė būklė leidžia juo savarankiškai naudotis ir valdyti. Naujovišką dizainą sudaro dvigubas lankstinis rėmas, kuris gali judėti bet kokia kryptimi. Dėl šios išmanios technologijos visi 6 ratai visuomet siekia žemę, net kai važiuojama nelygiu paviršiumi. Ši judėjimo priemonė, be abejonės, naudotojui leis jaustis laimingam ir laisvam. 

 Vežimėlis yra ypač funkcionalus, stabilus, paprastai valdomas ir lengvai prižiūrimas.  Jis turi itin patogią liukso klasės, reguliuojamo aukščio atlošiamą sėdynę, aptrauktą patvariu ir ilgaamžišku juodu/pilku vinilu. Taip pat nuimamus, pakeliamus patogiam persėdimui iš šono, reguliuojamo  aukščio ir kampo  porankius, tarp kurių atstumas taip pat keičiamas. Su reguliuojamo ilgio, aukščio ir kampo pėdų atrama. Vežimėlio komplektacijoje yra stilingas važiuoklės gaubtas, ratukai su niekada neišsileidžiančiomis padangomis, išorinis krovimo lizdas.  Priemonės sureguliavimą turėtų atlikti tiekėjas (padėjėjas) vežimėlio naudotojui jame sėdint ir vežimėlį įjungus (aukštis reguliuojamas, kai vežimėlyje nėra sėdima). 

Vežimėlio įjungimas ir išjungimas, greitis, kryptis ir stabdymas valdomas su programuojamu, moderniu vairalazdiniu valdikliu. Jį galima tvirtinti tiek dešinėje, tiek kairėje vežimėlio pusėje  (įrankiai nereikalingi). Su šiuo valdikliu galima didinti ir mažinti judėjimo greitį, ekrane stebėti akumuliatoriaus įkrovimo lygį ir didžiausią leistiną greitį.

Vežimėlis maitinamas 2x50 Ah sandariais švino rūgšties akumuliatoriais, kuriems nereikia papildomos priežiūros. Jie yra  po vežimėlio sėdyne. Norint akumuliatorius lengviau įdėti ir išimti, galima naudotis lipnios tekstilinės juostos arba plastiko rankenomis. 

Kiekvienas elektrinis vežimėlis AVIDI gamykloje patikrinamas, todėl naudotoją pasiekia tik kokybiškas gaminys. 

Dėmesio! Šio Kid-Man™ produkto įsigijimui asmeniui nuo 18 metų yra taikoma Lietuvos Respublikos Valstybės kompensacija. Tai reiškia, kad mūsų klientui, pateikusiam reikiamus dokumentus, vieną kartą per 6 metus gali būti kompensuojama 90 proc. faktinių įsigijimo išlaidų, bet ne daugiau kaip 5000 eurų. Tuo atveju, jei nustatyta labai ryški tetraplegija (tetraparezė) dėl raumenų atrofijos ar distrofijos, išsėtinės sklerozės, reumatoidinio artrito ar kitų ligų bei traumų pasekmės, neprotezuojamos abiejų blauzdų ir šlaunų bigės, esant abiejų rankų funkcijos pakenkimui.  Susisiekite ir mes patarsime jums bei padėsime sutvarkyti visus formalumus (detalesnė informacija pateikiama priede). 

Prašome atidžiai perskaityti naudojimo ir priežiūros instrukciją bei rekomendacijas  Jūsų saugumui! 

SPECIFIKACIJA

Duomenys
Maksimali apkrova, kg 205
Svoris, kg 106
Bendras aukštis, cm 105
Bendras plotis, cm 64
Bendras ilgis, cm 117
Ratukų skersmuo, mm 175 / 360 / 175
Maks. Greitis, km/h 5 -- 6
Kelionės nuotolis, km 26 -- 28
Baterijos 2 x 50 Ah

PANAŠIOS PREKĖS