I virsu

"Dali' - lovų serija šiuolaikiškai ir kokybiškai slaugai
 

 

Tiek slaugant asmenį namuose, tiek slaugos namuose dirbantys slaugytojai susiduria su daugybę sunkumų ir iššūkių, todėl tiek ligoniui, tiek slaugančiam yra be galo svarbi kokybiška įranga, bei priemonės, kurios pagerina slaugymo sąlygas.
Dėl savo modernios technologijos ir ilgaamžiškumo „Dali“ lovos serija yra populiariausia Vokietijoje, bei sparčiai populiarėjanti visoje Europoje slaugos lova, o šiandien Dali lovos serija nustato ateities tendencijas. 

Naudojamų skaitmeninės valdymo sistemos programėlių ir praktiškos surinkimo sistemos „Easy Click“ dėka „Dali“ modeliai palengvina slaugymo kokybę.
Tai tvirta ir mažai priežiūros reikalaujanti lova, pagaminta iš kokybiškų medžiagų.

 

 

Greita ir moderni slaugos lova

Dėl atvirkštinės Trendelenburgo padėties funkcijos, kuri įrengiama standartiniame variante, lovą galima nustatyti į sveikatai naudingesnę sėdėjimo padėtį, tam kad asmuo galėtų patogiai valgyti arba žiūrėti televizorių. Jei slaugytojas nori užblokuoti tam tikras padėtis, tai galima padaryti pulteliu arba dar patogiau – naudojant „Dali-Lock“ programėlę savo išmaniajame telefone.

Viso ilgio apsauginis bortas lengvai įstatomas į iš anksto sumontuotus laikiklius, naudojant „Easy Click“ sistemą. Tai gerokai palengvina lovos reguliavimą.

 

4 dalių čiužinio pagrindą galima patogiai valdyti belaidžiu pulteliu, sujungtu su lova „Bluetooth“ ryšiu.

Elektriniu pulteliu valdoma lova suteikia didžiausią komfortą. Įprastas valdymo skydelis, pritvirtintas prie lovos laidu, turėjo trūkumų. Laidas kėlė pavojų užkliūti, ant jo kaupėsi dulkės ir kartais jis buvo pažeidžiamas susidūrimų metu. Todėl buvo sukrtas naujas belaidis 24 voltų pultelis „Dali“ serijos modeliams, kuris prijungiamas prie lovos Bluetooth ryšiu.

Tiek slaugomas asmuo, tiek slaugytojai gali mėgautis didžiuliu naudojimosi komfortu ir visuomet turėti valdiklį po ranka, kai jo prireikia. Pultelis tvirtinamas ant apsauginio borto, kad jis visuomet būtų pasiekiamas.

Saugi ir reikalaujanti mažiau išlaidų


„Burmeier“ 24 voltų pavaros sistema užtikrina nepriekaištingą saugos standartą slaugant pacientus namuose. Visi komponentai, kuriais teka 230 voltų srovė, yra tinkamai izoliuoti nuo lovos. Iš karto už maitinimo kištuko yra SwitchMode elektroninis įtampos transformatorius. Tai reiškia, kad pacientai mėgaujasi aukšto lygio saugumu.

Lovoje nėra jokių komponentų, kuriais tekėtų elektros srovė, išskyrus atvejus, kai naudojamas pultelis. Energijos sąnaudos sumažėja 93 %.  


 

Viso ilgio „Dali“ serijos apsauginius bortus paprasta naudoti, jie užtikrina puikią apsaugą. Lovos surinkimas tapo daug paprastesnis. Naudojant „Easy Click“ sistemą, 4 bortus galima uždėti arba nuimti vos per kelias sekundes. Tuo pat metu jie yra taip tvirtai ir saugiai pritvirtinti, kad netgi neramūs slaugomi pacientai visą laiką lieka apsaugoti ir negali atsitiktinai nuimti bortų.

 Laikikliai jau yra sumontuoti „Dali“ lovų kojūgalyje ir galvūgalyje. Apsauginius šoninius bortus paprasčiausiai reikia saugiai užfiksuoti. Prireikus juos nuimti, laikiklyje yra mažas atleidimo slankiklis. Slankikliai yra pritvirtinti tokiu būdu, kad slaugomi asmenys negalėtų atsitiktinai nuimti apsauginių bortų. Bortų galai yra apsaugoti elegantiškais antracito spalvos plastikiniais dangteliais.

„Easy Click“ sistema užtikrina pastebimai paprastesnį lovų surinkimą ir puikią apsaugą medicinos įrangos tiekėjams, šeimos slaugytojams ir sveikatos priežiūros įstaigų darbuotojams. Be to, tai sutaupo daug laiko. Slaugytojai gali lengvai nuimti apsauginius bortus, kai slaugomajam jų nebereikia.  


 

 

Svarbūs “Dali” lovos privalumai


• Saugi 185 kg darbinė apkrova

•  Patogus naudoti kojinis stabdys, galima naudoti avint šlepetes arba mūvint kojines

•  Belaidis pultelis yra labai ilgo naudojimo ciklo, o visiems lovos operatoriams taikomi minimalūs priežiūros reikalavimai

• Lengvesnis ir greitesnis surinkimas naudojant „Easy Click“ sistemą

•  Apatinės kojų atramos reguliavimas gali būti papildomai įrengiamas visiems „Dali“ modeliams.


 



Slaugos lova Dali Bluetooth
Slaugos lova Dali Econ

Turite daugiau klausimų? Susisiekite su mūsų konsultantais:
Tel. 8 5 265 00 00



Dali - lovų serija šiuolaikiškai ir kokybiškai slaugai