I virsu
Atgal
PERVEŽIMO VEŽIMĖLIS LIGHTMAN TRAVEL, DYDIS 38 CM
PERVEŽIMO VEŽIMĖLIS LIGHTMAN TRAVEL, DYDIS 38 CM PERVEŽIMO VEŽIMĖLIS LIGHTMAN TRAVEL, DYDIS 38 CM PERVEŽIMO VEŽIMĖLIS LIGHTMAN TRAVEL, DYDIS 38 CM PERVEŽIMO VEŽIMĖLIS LIGHTMAN TRAVEL, DYDIS 38 CM PERVEŽIMO VEŽIMĖLIS LIGHTMAN TRAVEL, DYDIS 38 CM PERVEŽIMO VEŽIMĖLIS LIGHTMAN TRAVEL, DYDIS 38 CM PERVEŽIMO VEŽIMĖLIS LIGHTMAN TRAVEL, DYDIS 38 CM PERVEŽIMO VEŽIMĖLIS LIGHTMAN TRAVEL, DYDIS 38 CM

PERVEŽIMO VEŽIMĖLIS LIGHTMAN TRAVEL, DYDIS 38 CM

Prekės kodas
04-018-2/38

APRAŠYMAS

Tvirtos ir patikimos konstrukcijos  pervežimo vežimėlis LIGHTMAN TRAVEL skirtas asmenims iki 120 kg svorio, turintiems laikinų ar ilgalaikių mobilumo problemų. Vežimėlis neturi varymo lankų, todėl nėra tinkamas savarankiškam naudojimui – tiek patalpoje, tiek lauke vežimėlį gali varyti tik palydovas, naudodamasis stūmimo rankenomis, sumontuotomis virš atlošo. 

Apvaliame lipduke ant porankio bei ant metalinės kryžmės, esančios po vežimėlio sėdyne, įrašytas skaičius (pvz. 46) nurodo, kad vežimėlio sėdynės plotis yra 46 cm. Vežimėlio atlošas ir sėdynė – nailoniniai,  paminkštinti, nuimami, skalbiami skalbimo mašinoje. Atlošo aukštis – 45 cm, sėdynės gylis – 41 cm. Nuimami, pasukami į šonus, reguliuojamo aukščio ( 34 – 45 cm) pakojai su nuimamu kulnų palaikymo dirželiu. Priekiniai ratai – iš minkštos medžiagos, monolitiniai (nepripučiami),  19x5  cm, galiniai – pripučiami, 31 cm. Siekdami užtikrinti saugumą periodiškai tikrinkite oro slėgį galinėse padangose. Komplektacijoje – 4 cm pasėstas, pompa, reguliavimo įrankių rinkinys, naudojimo instrukcija lietuvių kalba.

Šios judėjimo priemonės konstrukcija aliumininė, dažyta, su kryžme, todėl vežimėlis lengvai suglaudžiamas, jį patogu gabenti. Suglausto vežimėlio plotis – tik 32 cm. Norėdami išskleisti vežimėlį, spauskite sėdynės skersinius į apačią tol, kol sėdynė visiškai išsities. Norėdami suskleisti vežimėlį, pirmiausia, nuimkite arba pakelkite pakojus. Paėmę sėdynę už kraštų kelkite į viršų tol, kol vežimėlis pilnai susiskleis.  Norėdami įlipti ar išlipti iš vežimėlio visada pasukite pakojus į šonus ar pakelkite juos į viršų. 

Vežimėlio porankiai (aukštis su pasėstu – 21,5 cm) yra pakeliami. Rekomenduojame juos pakelti sėdantis į/iš vežimėlio iš šono. Važinėjant porankiai turi būti fiksuoti. 

Vežimėlyje sumontuota dviguba stabdžių sistema – palydovo ir naudotojo.  Ant stūmimo rankenų sumontuoti palydovui skirti stabdžiai gali sulėtinti vežimėlio greitį (ypač leidžiantis nuokalne) arba visiškai užblokuoti galinius ratus. Norėdami sulėtinti vežimėlį abiejomis rankomis vienu metu pakelkite stabdžių rankenėles į viršų. Norėdami  užfiksuoti galinius ratus, kai stabdžių rankenėlės viršutinėje padėtyje, nulenkite žemyn laikiklius, esančius žemiau stabdžių rankenėlių. Vežimėlio naudotojo stabdžiai sumontuoti iš abiejų vežimėlio pusių virš galinių ratų, įjungiami ar išjungiami naudojantis specialia rankenėle. Norėdami įjungti stovėjimo stabdį stumkite rankenėlę nuo savęs, norėdami jį išjungti  ir judėti rankenėlę patraukite į save. Stovėjimo stabdis privalo būti įjungtas sėdantis į vėžimėlį ar keliantis iš jo, tačiau juo negalima mažinti greičio.

Vežimėlis parduodamas pilnai surinktas – tereikia įstatyti pakojus. Prieš naudojimą visuomet įsitikinkite, kad pakojai tvirtai laikosi. Išpakavę vežimėlį, išsaugokite jam skirtą dėžę. 
 
Kiekvienas pervežimo vežimėlis LIGHTMAN TRAVEL gamykloje patikrinamas, todėl naudotoją pasiekia tik kokybiškas gaminys. Vežimėlį rekomenduojama laikyti sausoje, nuo tiesioginių saulės spindulių apsaugotoje vietoje, periodiškai drėgnai valyti nenaudojant agresyvių valiklių arba apkloti. Vežimėlis turi būti reguliariai tikrinamas, taip garantuojant naudotojo saugumą ir patogumą. 

Priemonei suteikiama 24 mėnesių garantija (išskyrus priekinius ir galinius ratus) nuo įsigijimo dienos. 

Dėmesio! Šio Kid-Man™ produkto įsigijimui yra taikoma dalinė arba viso dydžio Lietuvos Respublikos valstybės kompensacija, o tai reiškia, kad mūsų klientui, pateikusiam reikiamus dokumentus, prekė nieko nekainuos arba bus iš dalies kompensuota. Susisiekite ir mes patarsime jums bei padėsime sutvarkyti visus formalumus! 

Prašome atidžiai perskaityti naudojimo ir priežiūros instrukciją bei rekomendacijas Jūsų saugumui! 

FAILAI ATSISIUNTIMUI

SPECIFIKACIJA

Duomenys
Maksimali apkrova, kg 120
Svoris, kg 13.4
Bendras aukštis, cm 93
Bendras plotis, cm 56
Bendras ilgis, cm 105
Sėdynės aukštis, cm 52
Sėdynės plotis, cm 38
Sėdynės gylis, cm 41
Ratukų skersmuo, mm 190 / 310

PANAŠIOS PREKĖS