I virsu
Atgal
STOVĖJIMO ATRAMA VAIKUI SMART
STOVĖJIMO ATRAMA VAIKUI SMART STOVĖJIMO ATRAMA VAIKUI SMART STOVĖJIMO ATRAMA VAIKUI SMART STOVĖJIMO ATRAMA VAIKUI SMART STOVĖJIMO ATRAMA VAIKUI SMART

STOVĖJIMO ATRAMA VAIKUI SMART

Prekės kodas
SMART_3A

APRAŠYMAS

Stovėjimo atrama vaikui SMART – lengvas, tvirtas, stabilus ir paprasto naudojimo medicinos prietaisas. Jį itin nesudėtinga surinkti, naudoti ir valdyti. Todėl slaugytojai ar paciento šeimos nariai prižiūrėti vaiką  bei atlikti būtinas procedūras gali daug patogiau ir lengviau. Gamintojas siūlo rinktis atramas iš 8 dydžių. Mūsų aistra – jūsų judėjimo laisvė!

Ši atrama leidžia pacientams saugiai ir lengvai judinti bei valdyti viršutines galūnes. Prietaisas  pasižymi teigiamu poveikiu naudotojų vystymuisi, apsaugo juos nuo galimo sužalojimo pavojaus bei lengvina traumų ar judėjimo sutrikimų padarinius.

Rekomenduojama prietaisą naudoti vaikams su šiais sutrikimais:
- cerebriniu  paralyžiumi (įvairių tipų ir formų);
- po skirtingos kilmės galvos ir nugaros smegenų traumų, sukėlusių apatinių galūnių paralyžių ir silpnumą, - pusiausvyros ir judesių koordinacijos sutrikimą;
- demielinizuojančiomis ligomis (pvz., išsėtine skleroze);
- meningocele;
-  raumenų ligomis, sukeliančiomis silpnumą ir paralyžių (distrofija, sunkia astenijos forma, miozitu);
-  genetinėmis ligomis;
-  degeneracinėmis ir neurologinėmis ligomis;
-  kitomis ligomis, susijusiomis su raumenų silpnumu, paralyžiumi ir skeleto-raumenų sistemos sutrikimais;
-  po galvos ir nugaros smegenų bei stuburo traumų pasireiškus paralyžiui ir parezei.

Ši priemonė išsiskiria novatoriška UPRIGHT PRO© sistema, kurią sudaro dubens ir krūtinės atramos su reguliuojamo ilgio diržais. Jų forma ir užsegimo būdas garantuoja teisingą vaiko laikyseną ištiesinta nugara.  Minėtos atramos pasižymi itin dideliu lankstumu, todėl prietaisą galima nesunkiai pritaikyti kiekvienam pacientui pagal  jo individualius poreikius. Prietasas taip pat turi reguliuojamas kojų atramas su keičiamos padėties įtvarais bei keičiamos padėties pėdų atramas su kojų tvirtinimo elementais. Priemonės pagrinde sumontuoti keturi lengvai besisukiojantys ratukai su stabdžiais, leidžiantys pacientams lengvai judėti lygiu paviršiumi. Už papildomą  kainą galima įsigyti reikalingus priedus.

Stovėjimo atrama vaikui SMART  tinkama naudojimui tik tuomet, jei prietaiso ir atramų koregavimo darbai buvo atlikti atsižvelgus į paciento ūgį ir svorį. Laikyti vaiką tam tikroje pozicijoje per jėgą – draudžiama. Minėti veiksmai vers pacientą jaustis nepatogiai  ir neleis jam išlaikyti tinkamos laikysenos.

Prietaisą laikykite švarioje, sausoje ir tinkamai vėdinamoje patalpoje. Valymo ir techninės priežiūros darbus būtina atlikti kartą per mėnesį pagal instrukcijoje pateiktus nurodymus. 
  
Dėmesio! Šio Kid-Man™ produkto įsigijimui yra taikoma Lietuvos Respublikos Valstybės kompensacija. Tai reiškia, kad mūsų klientui, pateikusiam reikiamus dokumentus, vieną kartą per 4 metus gali būti suteikiama iki 1200 eurų kompensacija, bet ne daugiau už faktines įsigijimo išlaidas. Tuo atveju, jei nustatyta hemiplegija arba ryški hemiparezė, paraplegija, tetraplegija, tetraparezė, ryški ataksija, ryškus hiperkinezinis sindromas ir pan. Susisiekite ir mes patarsime jums bei padėsime sutvarkyti visus formalumus (detalesnė informacija pateikiama priede).

Prašome atidžiai perskaityti naudojimo ir priežiūros instrukciją bei rekomendacijas  Jūsų saugumui!

FAILAI ATSISIUNTIMUI

SPECIFIKACIJA

Duomenys
Maksimali apkrova, kg 95
Svoris, kg 25
Bendras aukštis, cm 92
Bendras plotis, cm 78
Bendras ilgis, cm 91
Apytikslis vartotojo ūgis. cm 110-170

PANAŠIOS PREKĖS