I virsu
Atgal
ELEKTRINIS VEŽIMĖLIS AGILIA
ELEKTRINIS VEŽIMĖLIS AGILIA ELEKTRINIS VEŽIMĖLIS AGILIA ELEKTRINIS VEŽIMĖLIS AGILIA ELEKTRINIS VEŽIMĖLIS AGILIA

ELEKTRINIS VEŽIMĖLIS AGILIA

Prekės kodas
AGILIA

APRAŠYMAS

Medicininis elektrinis vežimėlis AGILIA – tobulas stiliaus ir patogumo derinys ir nuostabi aktyvaus dalyvavimo visuomeniniame gyvenime galimybė!  Skirtas žmonėms, kurių fizinė būklė leidžia juo savarankiškai naudotis ir valdyti. Dėl trumpos ratų bazės vežimėliu galima lengvai manevruoti net mažiausioje erdvėje – tiek lauke, tiek patalpoje. Galiniai varomieji ratai ir elektromagnetiniai stabdžiai užtikrina saugų ir patogų važiavimą. Ši judėjimo priemonė, be abejonės, naudotojui leis jaustis laimingam ir laisvam.

 Vežimėlis yra ypač funkcionalus, paprastai valdomas ir lengvai prižiūrimas.  Jis turi patogią, reguliuojamo aukščio galvos atramą, reguliuojamą nugaros atlošo kampą (90°~102°). Šešiakampiu atsuktuvu, sėdynės kojele lengvai keičiamas sėdynės aukštis. Yra reguliuojamo aukščio ir kampo porankiai, tarp kurių atstumas taip pat keičiamas. Reguliuojamas ir kojų atramos kampas (8°~22°). Vežimėlio komplektacijoje yra stilingas važiuoklės gaubtas, priekiniai ratukai ir galiniai varomieji ratai (su apvirsti neleidžiančiais ratukais), išorinis krovimo lizdas.  Priemonės sureguliavimą turėtų atlikti tiekėjas (padėjėjas) vežimėlio naudotojui jame sėdint ir vežimėlį įjungus (aukštis reguliuojamas, kai vežimėlyje nėra sėdima). 

Vežimėlio įjungimas ir išjungimas, greitis, kryptis ir stabdymas valdomas su atrakinama ir užrakinama modernia vairalazde. Jos valdiklį galima tvirtinti tiek dešinėje, tiek kairėje vežimėlio pusėje  (įrankiai nereikalingi). Su šiuo valdikliu galima didinti ir mažinti judėjimo greitį, ekrane stebėti akumuliatoriaus įkrovimo lygį ir didžiausią greitį.

Vežimėlis maitinamas 2x50 Ah sandariais švino rūgšties akumuliatoriais, kuriems nereikia papildomos priežiūros. Jie yra  po vežimėlio sėdyne. Norint akumuliatorius lengviau įdėti ir išimti, galima naudotis lipnios tekstilinės juostos arba plastiko rankenomis. 

Kiekvienas  elektrinis vežimėlis AGILIA gamykloje patikrinamas, todėl naudotoją pasiekia tik kokybiškas gaminys. 

Dėmesio! Šio Kid-Man™ produkto įsigijimui asmeniui nuo 18 metų yra taikoma Lietuvos Respublikos Valstybės kompensacija. Tai reiškia, kad mūsų klientui, pateikusiam reikiamus dokumentus, vieną kartą per 6 metus gali būti kompensuojama 90 proc. faktinių įsigijimo išlaidų, bet ne daugiau kaip 5000 eurų. Tuo atveju, jei nustatyta labai ryški tetraplegija (tetraparezė) dėl raumenų atrofijos ar distrofijos, išsėtinės sklerozės, reumatoidinio artrito ar kitų ligų bei traumų pasekmės, neprotezuojamos abiejų blauzdų ir šlaunų bigės, esant abiejų rankų funkcijos pakenkimui.  Susisiekite ir mes patarsime jums bei padėsime sutvarkyti visus formalumus (detalesnė informacija pateikiama priede). 

Prašome atidžiai perskaityti naudojimo ir priežiūros instrukciją bei rekomendacijas  Jūsų saugumui! 

SPECIFIKACIJA

Duomenys
Maksimali apkrova, kg 136
Svoris, kg 74.5
Bendras aukštis, cm 102
Bendras plotis, cm 56
Bendras ilgis, cm 97
Ratukų skersmuo, mm 150 / 250
Maks. Greitis, km/h 7 -- 8
Kelionės nuotolis, km 14 -- 16
Baterijos 2 x 32 Ah

PANAŠIOS PREKĖS