I virsu
Atgal
PERSLINKIMO LENTOS BUFFALO NUOMA
PERSLINKIMO LENTOS BUFFALO NUOMA PERSLINKIMO LENTOS BUFFALO NUOMA PERSLINKIMO LENTOS BUFFALO NUOMA PERSLINKIMO LENTOS BUFFALO NUOMA PERSLINKIMO LENTOS BUFFALO NUOMA PERSLINKIMO LENTOS BUFFALO NUOMA

PERSLINKIMO LENTOS BUFFALO NUOMA

Prekės kodas
PASLN15DBUFALO

APRAŠYMAS

Perslinkimo lenta BUFFALO skirta naudotojui iki 150 kg svorio persikėlimui nuo vieno paviršiaus ant kito neatsistojant. Ji puikiai tinkama naudojimui  namuose:  miegamajame, gyvenamajame kambaryje, virtuvėje ar vonios kambaryje persikeliant nuo neįgaliojo vežimėlio ant sofos, lovos, kėdės ar tualeto kėdės (ir atvirkščiai). Lenta yra lengva, todėl  ją  patogu pasiimti su savimi vykstant į viešąsias erdves, pasinaudoti ja  įlipant ir išlipant iš transporto priemonės arba persikeliant ant suolelių, kėdžių ar kitų sėdimų vietų. 

Lenta yra ryški ir turi dvigubą įpjovą, užtikrinančią  didesnį stabilumą ir  ypatingą  saugumą persikėlimo metu. Lenta sukurta taip, kad tarnautų ilgą laiką ir nekeltų pavojaus žmogui.

Dėl perslinkimo lentos BUFFALO gamybai naudojamų medžiagų ji yra itin atspari mechaniniam poveikiui, lengvai valoma ir dezinfekuojama įprastinėmis priemonėmis. 

Prašome atidžiai perskaityti naudojimo ir priežiūros instrukciją bei rekomendacijas  Jūsų saugumui! 

SPECIFIKACIJA

Duomenys
Maksimali apkrova, kg 150
Svoris, kg 1.2
Bendras plotis, cm 32.5
Bendras ilgis, cm 77
Storis, cm 0.4

Atsiliepimai

Jolanta
  • Mažeikiai, Mažeikių r. sav.
  • Paskelbta: 2023-04-16
10/10

Greitas pristatymas, nesitikėjau

  • Ar lengva užsakyti prekes?
    10/10
  • Ar pakanka informacijos apie prekes?
    10/10
  • Įvertinkite pristatymo terminą
    10/10
  • Ar rekomenduosite mus?
    10/10

PANAŠIOS PREKĖS