I virsu
Atgal
SLAUGOS LOVA WESTFALIA IV
SLAUGOS LOVA WESTFALIA IV SLAUGOS LOVA WESTFALIA IV SLAUGOS LOVA WESTFALIA IV SLAUGOS LOVA WESTFALIA IV

SLAUGOS LOVA WESTFALIA IV

Prekės kodas
WESTFALIA_IV_D

APRAŠYMAS

Kokybiška, patikima, ilgaamžė, moderni, stilinga,  atitinkanti aukščiausius higienos standartus ir lengvai prižiūrima  slaugos lova WESTFALIA IV – teisingas ir praktiškas pasirinkimas, garantuojantis besinaudojančio lova patogumą, lengvinantis slaugančiojo kasdienybę! Puikus kainos ir kokybės santykis! Gulimosios dalies matmenis galima rinktis iš daugelio variantų, todėl ši lova tinkama įvairių fizinių duomenų naudotojui!

Didžiausia lovos WESTFALIA IV apkrova – 185 kg. Ši lova tinka tik suaugusiems pacientams, kurių ūgis yra ne žemesnis kaip 146 cm, o svoris ne  mažesnis nei 40 kg. Lovos gulimojo paviršiaus aukštis (36 – 80 cm), nugaros ir šlaunų atramų kampai reguliuojami elektra. Lova valdoma pulteliu, leidžiančiu blokuoti pasirinktas funkcijas. Dėl ilgo laido pultelį patogu naudoti iš bet kurios lovos pusės. Žemiausia lovos padėtis užtikrina naudotojo saugumą ir mažina kritimo traumų galimybę, o lengvai reguliuojamas lovos aukštis leidžia slaugytojams pasirinkti saugiausią poziciją savo nugarai. Patogi sėdėjimo padėtis lovoje palengvina kvėpavimą ir sumažina plaučių aspiracijos riziką valgio metu.

Lovos rėmas pagamintas iš metalinių, dažytų profilių. Gulimasis paviršius – medinis, sudarytas iš keturių dalių, su laikikliais čiužiniui. Kėlimo konstrukcija kryžminė. Lovos galai pagaminti iš laminuotos medžio drožlių plokštės (galima rinktis iš kelių stilių ir spalvų). Visos medinės lovos dalys – buko spalvos. Lova turi keturis tvirtus 12,5 cm skersmens  ratukus su individualiais stabdžiais, garantuojančiais stabilią fiksaciją. Galvūgalyje yra specialios kišenės pasikėlimo rankenai įstatyti. Į lovos komplektaciją įeina: nuleidžiami mediniai šoniniai turėklai iš abiejų lovos pusių ir pasikėlimo rankena. Visi lovos paviršiai pripažinti saugiais sąlyčiui su oda.

Kiekviena slaugos lova WESTFALIA IV gamykloje patikrinama, todėl naudotoją pasiekia tik kokybiškas gaminys. Lova  surenkama lengvai,  greitai ir be specialių įrankių pagalbos. Kid-Man™ atstovai gali nemokamai ją surinkti arba apmokyti klientus, kaip tai padaryti savarankiškai.

Prašome atidžiai perskaityti naudojimo ir priežiūros instrukciją bei rekomendacijas  Jūsų saugumui! 

SPECIFIKACIJA

Duomenys
Maksimali apkrova, kg 185
Svoris, kg 136
Bendras aukštis, cm 36-80
Aukščio reguliavimo padėtys 36-80
Bendras plotis, cm 110
Bendras ilgis, cm 212
Gulimoji dalis, cm 100x200
Nugaros atramos kampas,° 0-70˚
Kojų atramos kampas, ° 0-35˚
Ratukų skersmuo, mm 125

Atsiliepimai

Rūta
  • Kaunas
  • Paskelbta: 2021-10-25
10/10

Ačiū, užsakymas buvo atliktas labai greitai. Atvežti baldai greitai surinkti, paaiškintas veikimas.

  • Ar lengva užsakyti prekes?
    10/10
  • Ar pakanka informacijos apie prekes?
    10/10
  • Įvertinkite pristatymo terminą
    10/10
  • Ar rekomenduosite mus?
    10/10
Sigitas
  • Vilnius
  • Paskelbta: 2020-04-12
9/10

Pristatė, surinko puikiai. Tik vienas lovos varikliukas triukšmauja. Pažadėjo 10 d. bėgyje pakeist. Lauksime

  • Ar lengva užsakyti prekes?
    10/10
  • Ar pakanka informacijos apie prekes?
    8/10
  • Įvertinkite pristatymo terminą
    10/10
  • Ar rekomenduosite mus?
    9/10

PANAŠIOS PREKĖS